zondag 26 september 2010

kerstkaarten

Afgelopen weken heb ik een beginnetje gemaakt met de kerstkaarten.
Allereerst heb ik de kerstkaarten voor de Cards Only gemaakt, maar die kan ik jullie natuurlijk nog niet laten zien, de nieuwe Cards Only komt 1 november uit en zal vol staan met allerlei kerstkaarten!!
Daarna ben ik met verder gegaan met nostalgische kaartjes, die blijven toch nog steeds mijn favoriet! De plaatjes komen van internet en als achtergrond heb ik de papierblocs van Marianne Design gebruikt, ook de sneeuwsterren zijn van een creatable mal van Marianne.


Met de nieuwste blocs van Marianne Design, met scandinatische dessins, heb ik een hele serie kaarjes gemaakt, weer met wat plaatjes van internet in bijpassende rood-wit tinten. De overige kaartjes komen zo spoedig mogelijk op de site onder het kopje 'inspiratie'





zondag 12 september 2010

nostalgische kaarten

De nostalgische kaarten, die ik jullie in mijn vorige berichtje had beloofd, hebben wel even op zich laten wachten. Door allerlei drukke dingen (zoals o.a. de open dag, kaarten voor de cards only die ingeleverd moesten worden en het maken van voorbeelden voor de workshops) is mijn blog een beetje in de verdrukking geraakt. Maar ik beloof beterschap, vanaf nu zal ik iets regelmatiger nieuwe kaartjes op mijn blogje plaatsen.
Allereerst vandaag de beloofde nostalgische dames.