woensdag 4 juli 2012

van Harte Gefeliciteerd


Allereerst heel hartelijk bedankt voor alle leuke berichtjes op mijn vorige post, het 'UFO' memobord .(voor uitleg UFO, zie mijn vorige post..)
Ook deze kaart is zo'n 'UFO gevalletje', kaart al een poosje geleden gemaakt maar er ontbrak nog iets, hij bleef dus maar liggen.
Maar uiteindelijk is hij nu af, al kwamen er steeds meer laagjes bij en werd hij uiteindelijk wat groter dan eerst de bedoeling was, gelukkig heb ik 17 x 17 enveloppen in huis en kan ik hem dus nog wel versturen.


bedankt weer voor het kijken,
groetjes
Heleen.

zondag 1 juli 2012

memobord



Mijn tweede poging vanavond om een berichtje te plaatsen, ik had mijn bericht bijna klaar, foto's geupload tekst geplaatst en bij het plaatsen van de laatste foto ging het mis.
Ik had dus een bericht zonder en tekst en foto's..............
Even wat moed verzameld, de plank met bloemenpotjes opgeruimd, en nu dus een nieuwe poging.

Ik heb afgelopen week me voorgenomen eens wat onafgemaakte werkstukken af te gaan maken, we noemen ze hier UFO's  (unfinished objects) en ik had (en heb) er aardig wat liggen.
Soms ontbreekt een haakje, zoals bij onderstaand memobord, soms een roosje in de goede kleur of een stukje kant.


Het papier wat ik hier gebruikt heb is van Prima Marketing 'Printery' , met bijpassende bloemen en embellishments.

Een detail van de onderkant


Als je goed kijkt zie je hier het bewuste haakje wat nog ontbrak. Ik heb een klein notitieblokje beplakt met restjes papier en aan het haakje gehangen, een potloodje om te schrijven zit links tussen de knijper. Tussen de andere knijper zit een krijtje om op het bord te schrijven.


En zo zag het bord eruit toen ik het kocht, wel een verschil, vinden jullie niet?

Bedankt weer voor het kijken
groetjes
Heleen.